Header Ads

 • Semasa

  Punca Sebenar 3 Mayat Ditemui Di Kubur Jalan Kuari, Cheras

  3 mayat ditemui di kubur
  Punca Sebenar 3 Mayat Ditemui Di Kubur Jalan Kuari, Cheras | KUALA LUMPUR – Mayat tiga lelaki dipercayai warga Myanmar berusia 20-an ditemui mati dengan kesan tetakan di kepala dan badan di kawasan perkuburan Jalan Kuari, Cheras, di sini, tengahari tadi.
  Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Senior Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad berkata, ketiga-ketiga mereka yang ditemui kira-kira jam 1 hasil maklumat orang awam.
  Siasatan awal katanya mendapati mangsa sebelum itu dilapor sedang melepak dan meminum minuman keras di kawasan tanah perkuburan itu sejak tengah malam tadi.
  Bagaimanapun katanya, berlaku pergaduhan di kawasan terbabit membabitkan beberapa individu menyebabkan mangsa mengalami kecederaan parah akibat ditetak dan dikelar.
  “Ketiga-tiga mangsa ditemui berasingan di kawasan itu dan sedang mengenal pasti identiti mereka kerana kita tidak menemui dokumen pengenalan diri,” katanya, lapor Berita Harian.
  Beliau berkata, siasatan lanjut juga sedang dijalankan mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan dan tiada tangkapan dilakukan setakat ini.

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad