Header Ads

 • Semasa

  Terkini Bentuk 'Baby Bump' Mizz Nina Paling Ketara Dan Besar..


  Terkini Bentuk 'Baby Bump' Mizz Nina Paling Ketara Dan Besar | Mizz Nina adalah seorang selebriti yang bukan setakat sudah lama berhijrah dengan imej terbaru, malah isteri kepada Noh Hujan ini juga aktif terutama dalam bidang perniagaan fesyen busana muslimah sejak mendiamkan diri dari bidang seni.

  Ramai juga yang bertanyakan tentang khabar Mizz Nina sekarang terutama sejak berumah tangga bersama Noh pada Julai 2011, dan soalan lazim yang sering ditanyakan adalah tentang kehadiran cahayamata pertama.

  Baru-baru ini, ada sumber terdekat dengan Mizz Nina secara tak sengaja mendedahkan kepada seorang rakan yang Mizz Nina sedang berbadan dua dan juga masih menyimpan rahsia tentang usia kandungan pasangan tersebut.

  Adakah benar Mizz Nina kini sedang hamil anak pertama? Ini kerana sekeping terbaru Mizz Nina yang seakan menampakkan bentuk Baby Bump perutnya telah tersebar.

  Lihat gambar itu di bawah. Kalau benar itu bentuk Baby Bump, maka tahniah kami ucapkan. Jelas Baby Bump tersebut semakin membesar.


  V


  V


  V


  V


  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad