Header Ads

 • Semasa

  [6 Gambar] Wajah Suspek Cekik Tunang Sampai Mati Dan Campak Bawah Jambatan..

  le
  [6 Gambar] Wajah Suspek Cekik Tunang Sampai Mati Dan Campak Bawah Jambatan | Seorang lelaki berusia 26 tahun ditahan selepas disyaki terbabit dalam kes bunuh seorang wanita yang mayatnya ditemui dalam belukar bawah jambatan susur keluar Putrajaya ke Pulau Meranti Cyberjaya untuk membantu siasatan.
  Pemangku Ketua Polis Daerah Sepang, Superintendan Abdul Aziz Ali berkata, ketika disoal siasat suspek mengaku mencampakkan mangsa dari jambatan berkenaan.
  “Beberapa barang milik mangsa juga ditemui bersama suspek.
  “Siasatan lanjut sedang dijalankan untuk mengenal pasti motif sebenar kejadian dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan,” katanya ketika dihubungi di sini.
  le2
  le3
  le4
  le5
  le6
  Difahamkan, suspek ditahan di sekitar Cyberjaya sebelum dibawa ke Mahkamah Majistret Sepang 10.30 pagi tadi untuk dikenakan perintah tahanan reman.
  Mayat Rosshida Abdullah, 30 berasal dari Pasir Mas, Kelantan ditemui orang awam di bawah jambatan berkenaan kira-kira 5 petang, semalam.
  Turut ditemui bersama mayat itu ialah sekeping nota yang antara lain menceritakan masalah dihadapi termasuk tertekan kerana diburu along, serta beg tangan berwarna putih.

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad