Header Ads

  • Semasa

    Adakah Dia Ini Wira Rakyat Malaysia Yang MEMBOCORKAN Dokumen Sulit TABUNG HAJI ?!!

    Adakah Dia Ini Wira Rakyat Malaysia Yang MEMBOCOR Dokumen Sulit TABUNG HAJI ?!! | Isu Tabung Haji beli tanah 1MDB menjadi semakin hangat. Kini berbalik kepada persoalan asal… Siapakah gerangan pembocor maklumat ini. Tidakkah pernah anda terfikir? Yang komfem kita ketahui, maklumat kebocoran bersumber kepada sebuah blog THEBENCHMARK ini, tetapi pasti ada orang dalam yang memberi maklumat kepada pemilik blog tersebut. Jom kita berteka teki.
    00000
    Sekadar Gambar Hiasan.

    Since dokumen sulit itu sangat sulit dan hanya beberapa orang sahaja ada access kepada dokumen itu, maka orang-orang di bawah ini lah berkemungkinan besar yang mendedahkan dokumen itu. Takde orang lain dah. Agak-agak sapa ye? Adakah dia orang yang paling ke hadapan dalam siri pembocoran ini. Al maklum la, cerita lawak tentang… Orang yang kentut, dia yang tanya siapa kentut dan tuduh orang lain kentut hahaha.

    00
    002
    1
    2
    IMG_0684

    Lihat latar belakang dokumen itu, sebuah meja bergerutu. Clue tu…. Walau sesiapa pun “orang dalam” itu, beliau hendaklah dilindungi, dan kalau boleh Sultan Johor sila lah back-up (kan banyak titah baginda baru-baru ni yang kondem kerajaan memerintah). Dialah hero, dialah penyelamat Malaysia waktu ini. Di bawah ini pula akta yang boleh menyelamatkan orang yang bocor maklumat. So okay la. =)

    11259440_945408725491024_5632955895273739966_n
    3

    Tiada ulasan

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad