Header Ads

 • Semasa

  Inilah RESPON MENGEJUTKAN Seorang Pemandu Myvi Selepas DIHERDIK “Myvi TAK GUNA” !!

  Inilah RESPON MENGEJUTKAN Seorang Pemandu Myvi Selepas DIHERDIK “Myvi TAK GUNA” !! | Kemarahan rakyat Malaysia terhadap 6 Jahanam (Myvi FMC) masih belum reda dan seorang pengguna Myvi pula diserang dengan tohmahan negatif orang awam.

  IMG-20130208-WA0000

  Bahana 6 jahanam itu kini terpalit sama ke atas semua pengguna Myvi yang lain. Berikut antara respon MENGEJUTKAN oleh beberapa pemandu Myvi yang diherdik MYVI TAK GUNA oleh pengguna jalan lain… Mana tak terkejutnya, ingatkan depa kejar balik ke, baling steering lock ke.. Tapi balik rumah buat status Facebook hehe.. Familiar ?

  Shahirah Azman, meluahkan rasa kecewanya di laman Facebook yang dilemparkan dengan tohmahan pengguna kenderaan lain sewaktu dia sedang memandu di jalan raya.

  1

  “Tadi saya memandu pada kelajuan 60 kilometer/sejam, saya buka tingkap semata-mata untuk menjimatkan minyak. … tiba-tiba ada kereta Perdana di sebelah saya dan jerit “Myvi tak guna”. Sekarang saya berfikir apa salah yang saya lakukan,” luahnya yang dikongsikan bersama di laman Myvi Club Malaysia (MCM).

  Nick Fadhlie Shah, yang juga pengguna Myvi menasihatkan masyarat agar tidak menyasar dan menyalahkan pengguna Myvi di atas kejadian yang menimpa pasangan suami isteri dan bayi mereka yang berusia 6 bulan itu.

  “Saya tidak faham, kenapa kereta #Myvi diviralkan? Saya juga pengguna Myvi tetapi saya tetap patuhi undang-undang jalan raya. Malah saya amat takut melanggar peraturan. Jangan kerana nila setitik, habis rosak susu sebelanga sehinggakan ada (pengguna) yang sanggup edit (ubah suai) gambar menggunakan “emoticon” #Troll untuk perli pengguna Myvi. Kejadian yang berlaku di Lebuhraya #Duke sangat menyayat hati tetapi bukan kami pengguna Myvi yang harus disasarkan dan dipersalahkan,” luahnya. KREDIT THEHYPEMEDIA.

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad