Header Ads

 • Semasa

  Menyamar Jadi Juru gambar, Dapat Gambar Modal Mel@nc@p

  Menyamar Jadi Juru gambar, Dapat Gambar Modal Mel@nc@p
  Menyamar Jadi Juru gambar, Dapat Gambar Modal Mel@nc@p - Sungguh menjijikan perbuatan ini, namun ini bukanlah cerita yang dibuat-buat. Satu perkongsian dari seorang wanita berniqab kepada Oh! Media mendedahkan sikap buruk seorang lelaki yang menyamar sebagai seorang jurugambar.

  Menyamar Jadi Juru gambar, Dapat Gambar Modal Mel@nc@p  Lelaki bertopeng syaitan terbabit dikatakan mencari wanita terutamanya yang bertudung dan berniqab sebagai mangsa. Dia turut menawarkan bayaran kepada mangsa untuk menjadi model bagi portfolio beliau dengan syarat mangsa perlu beraksi ghairah. Gambar-gambar ghairah wanita yang terjerat juga turut dijadikan modal onani beliau.

  Nama yang digunakan adalah Azmn Shrfdn. Saya mendapat banyak laporan mengenai beliau melalui model2 dalam group fotografi saya.

  Dah ramai gadis muda termasuk isteri orang telah cuba diganggu beliau. Modus operandinya adalah dengan mengajak mereka untuk mengambil gambar sebagai model dengan menawarkan sejumlah wang sebagai imbuhan.

  Beliau akan minta mereka isi borang dan kemudiannya memujuk supaya mereka memberikan gambar2 lucah melalui mesej facebook. Akhir2 ini beliau mula mensasarkan wanita bertudung dengan memujuk mereka mengambil gambar selfie tanpa tudung dan tanpa pakaian dengan alasan nak tengok bentuk badan mereka sesuai atau tidak untuk jadi model.

  Kali ini, beliau cuba mengumpan wanita yang berniqab pula. Malah lebih buruk kerana beliau sudah berani mengajak berzina pula. Mohon desak Polis membuat siasatan thadap pemilik akaun ini, kerana sudah ada beberapa laporan dibuat tapi dia masih bebas.

  Dibawah adalah gambar-gambar screenshot mesej antara mangsa dan lelaki miang itu.

  -pru14.tv-

  Tiada ulasan

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad